Nieuws

De Zuidwesthoek gaat terug in de tijd, we hebben de oude beelden laten digitaliseren. Nu kunnen we de beelden delen met jullie en kijken naar de Landbouw Manifestatie door de jaren heen. Wie deden er allemaal mee aan? Kent u ze nog? Of deed u mee?

De keuringen werden vroeger buiten gehouden en ondanks de vele regen die er soms viel, ging de keuring door. Gelukkig waren er ook jaren met goed weer. De keuring werd uiteindelijk verplaatst naar de Markthallen in Meppel, vervolgens naar Wanneperveen bij Pieter v/d Linde in de loods, waar De Zuidwesthoek keuring al een aantal jaren mag plaats vinden.

 

Markthallen Meppel 2001

Landbouw Manifestatie 2000

Foto’s 1999

Landbouw Manifestatie 1998

Diverse Foto’s

Landbouw Manifestatie 1997

Landbouw Manifestatie 1994 Vledder

 

 

 

Landbouw Manifestatie 1993

Landbouw Manifestatie 1991 Ruinerwold

Landbouw Manifestatie 1989 Diever

 

 

Landbouw Manifestatie 1988 

 

Meer nieuws