Nieuws

We kijken terug op een geslaagde kalverinstructiemiddag, Marieke albring liet zien hoe je een koe moest scheren en beantwoorde vragen van de kinderen/ouders. De kinderen mochten zelf ook even scheren, dat was wel erg spannend. Er werd buiten volop geoefend met het lopen, alle kinderen deden het heel erg goed.  Gelukkig viel het weer mee en kon er buiten gelopen worden met de kalfjes. Zijn er dingen over het voorbrengen of scheren nog niet duidelijk? Vraag ons gerust en wij geven je er graag antwoord op. Onder het kopje Veekeuring staat met wie je evt. contact kunt opnemen. Binnenkort komt er ook een nog een uitleg van het scheren voorbrengen op de site en Facebook.

 

Marieke Bedankt voor de uitleg en het demonstreren en Mts P. De Boer bedankt dat we de kalvermiddag op jullie bedrijf gehouden mocht worden.

Hopelijk zien we jullie samen met jullie kalfje op de kalvervoorbrengwedstrijd.

 

De foto’s staan op de website van de kalverinstructiemiddag